Unger introduceert de Hydro Power XXL trailer

hydro-power-xxl-trailer_530x572Op dinsdag 6 mei 2014 introduceerde Unger op de Interclean in Amsterdam de Hydro Power XXL trailer.

De tank kan ongeveer 750 liter water bevatten. De trailer heeft een bedieningspaneel met revolutionaire features en een 12-volt RO-filtersysteem dat circa 150 liter puur water per uur aanmaakt. De extra krachtige Shurflo 150PSI pompen worden geregeld door een handig bedieningspaneel met  afstandsbediening.

Je bepaalt zelf hoeveel water je gebruikt, er is een “Turbo” gemonteerd! Het spoelen is instelbaar en kan door één druk op de knop bijvoorbeeld van 120 liter per uur, tijdelijk naar 240 liter per uur. Dit werkt fantastisch bij sterk vervuilde oppervlaktes. De spoeltijd kan hiermee soms met de helft worden verkort. Uitgebreide tests hebben aangetoond dat een gemiddelde tijdsbesparing van 17% zonder extra inspanning haalbaar is.

De Hydro Power XXL trailer is te zien in de showroom van Osmoworks in Rotterdam. Osmoworks zal met genoegen een uitstekende prijs bieden voor uw gebruikte systeem of aanhangwagen-systeem.