Osmoworks, totaalleverancier voor glazenwassers

De glazenwasserswinkel is onderdeel van Osmoworks BV. Osmoworks BV produceert systemen voor telescoop-glasbewassing en verkoopt daarnaast traditionele gereedschappen voor de professionele glazenwasser. De eigen producties bestaan met name uit filtersystemen, inbouwsystemen en telescoopstelen. In de afgelopen jaren heeft Osmoworks BV duizenden systemen geleverd aan professionele glazenwassersbedrijven in Nederland. Ons unieke concept wordt inmiddels ook gezien in omringende landen. Dit wordt door de groei van de export onderstreept.

Zelf produceren en distribueren en daarnaast ook nog eens de grootste leverancier voor de professionele glazenwassersbranche zijn is een taak die om expertise vraagt. Alles draait om de kennis en vaardigheden van het team van tien zeer ervaren vakmensen. Osmoworks BV dankt haar kracht aan deze enthousiaste specialisten!

 

osmoworks glazenwassers over ons

 

Samen sterk
Osmoworks BV doet het niet alleen. Er zijn veel fantastische producten te krijgen die het werk van glazenwassers veiliger en efficiënter maken. Osmoworks BV heeft een groot aantal leveranciers die er voor zorgen dat het assortiment bijna niets te wensen overlaat. Er zijn 2000 artikelen uit voorraad leverbaar. Een groot deel van dit assortiment is eenvoudig te bestellen via de handige webshop. Maar ook de winkel in Rotterdam is absoluut het bezoeken waard.

 

osmoworks glazenwassers over ons

 

Missie
Doorlopend werken aan betere arbeidsomstandigheden voor onze klanten door innovatieve producten te creëren die het verschil maken. Met beide benen op de grond blijven, daadkrachtig en praktijkgericht in een prettige en positieve werkomgeving.

 

osmoworks glazenwassers over ons

 

Service
Alle neuzen wijzen dezelfde kant op, richting klant. We zijn pas tevreden als jij dat bent. Noodzakelijke reparaties worden altijd direct uitgevoerd tegen een schappelijk tarief. Bij de inbouw van systemen stellen we een leenauto beschikbaar. We doen niet moeilijk als iets onder garantie kapot gaat en zorgen als dat nodig is voor vervangende materialen zodat jouw werk kan doorgaan. We bieden de best mogelijke inruilprijzen als je voor een ander systeem kiest. Sommige dingen zijn makkelijk in geld uit te drukken, andere weer niet. Service mis je als het ontbreekt…

 

Osmoworks, totaalleverancier voor glazenwassers

 

Unger Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersVikan Glazenwasserswinkel Telewashwinkel Glazenwassers Ettore Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersMoerman Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersVermop Glazenwasserswinkel Telewashwinkel Glazenwassers MarkLevelLogo_800x350Streamline Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersStreamline Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersSpontex Glazenwasserswinkel Telewashwinkel Glazenwassers Dirks Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersIPC Pulex Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersRectus Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersSHURflo Glazenwasserswinkel Telewashwinkel Glazenwassers Exide Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersInsectGuard Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersElbi Glazenwasserswinkel Telewashwinkel Glazenwassers XlineSystemsLogo_800x350WaspakLogo Lewi_800x350JokaPolarLogo_800x350NumaticLogo_800x350Unger Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersUnger Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersUnger Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersUnger Glazenwasserswinkel Telewashwinkel GlazenwassersUnger Glazenwasserswinkel Telewashwinkel Glazenwassers