Netto Deals

De OsmoBrush, filtersystemen, inbouwsystemen, telescoopstelen, nLite One, nLite Connect, DI12T, Progress1, erGO!, PPR240, 100PSI, Startset Telewash en 1500 producten uit voorraad van alle bekende merken als Unger, Vikan, Ettore, Spontex, Hailo, Dirks Ladders, Numatic, Sanitain, Marksman, Mark Level, Waspak, Moerman, IPC Pulex, Rectus, SHURflo, Exide. Alles voor de glazenwasser!

Glazenwasserswinkel B.V. (voorheen Osmoworks B.V.) produceert systemen voor telescoop-glasbewassing en verkoopt daarnaast traditionele gereedschappen voor de professionele glazenwasser. De eigen producties bestaan met name uit filtersystemen, inbouwsystemen en telescoopstelen. In de afgelopen jaren heeft Glazenwasserswinkel B.V. duizenden systemen geleverd aan professionele glazenwassersbedrijven in Nederland. Ons unieke concept wordt inmiddels ook gezien in omringende landen.

Zelf produceren en distribueren en daarnaast ook nog eens de grootste leverancier voor de professionele glazenwasser zijn is een taak die om expertise vraagt. Alles draait om de kennis en vaardigheden van het team van tien zeer ervaren vakmensen. Glazenwasserswinkel B.V. dankt haar kracht aan deze enthousiaste specialisten!

[logo_carousel_slider]